βρες τα αθλητικά σου παπούτσια από 21629 σχέδια και 742 μάρκες

όλα τα Αθλητικά Παπούτσια σε ενα site

Τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια της δεκαετίας του 90

Δημοσίευση 30-05-2014 στη κατηγορια:
Tags:

Tα αθλητικά παπούτσια την δεκαετία του ’90 γνώρισαν το αποκορύφωμα της δόξας τους. Όλοι οι νέοι ζουσαν για την στιγμή που θα φορέσουν τα πιο καινούρια , τα πιο εντυπωσιακά αθλητικά παπούτσια. Αθλητικά παπούτσια που φορούσαν μεγάλοι σταρ και οι νέοι φορώντας ένιωθαν δέος.

Η αγορά ενός νέου ζευγαριου αθλητικών παπουτσιών ήταν ένα κίνητρο για να πάρει κάποιος καλούς βαθμούς στο σχολείο, να τα φορέσει στην γειτονιά να τραβήξει τα βλέμματα και να κλέψει τις εντυπώσεις. Αθλητικά παπούτσια που για να βγούνε από το πόδι σου έπρεπε να χαλάσουν, ενώ σε συνόδευαν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου. Η πιο κλισέ ατάκα που ακούγοταν εκείνη την εποχή ήταν “Να προσέχεις τα νέα σου παπούτσια, μην παίξεις με αυτά και τα χαλάσεις” λόγια που μας άφηνα παντελώς αδιάφορους.

Η δεκαετιά του ’90 ήταν η χρυσή εποχή για τα αθλητικά παπούτσια. Οι εταιρείες κυκλοφόρησαν πάρα πολλά μοντέλα αθλητικών παπουτσιών. Στα περισσότερα από αυτά έδιναν την ονομασία κάποιου αθλητή , ο οποίος τα φορούσε ενώ αγωνιζόταν. Μια κίνηση καθαρά εμπορική αφού κάθε νέος που έχει ινδάλματα και πρώτυπα αστέρες του αθλητισμού προσπαθεί να τους μοιάσει.Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα κορυφαία μοντελα αθλητικών παπουτσιών που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του ’90.

Τα Nike air max uptempto και τα Nike air max more uptempto είναι δυο κλασσικές αξίες στα αθλητικά παπούτσια, καθώς και τα air max ’97 ένα μοντέλο που πολλοί νέοι το φορούν ξανά τα τελευταία χρόνια. Η Nike έχει κυκλοφορήσει αρκετά ακόμα μοντέλα αθλητικών παπουτσιών όπως το τα Nike Air Max 180, τα Zoom Flight που έχουν χαρακτηριστεί ως διαστημικά, τα Air Nike Bakin, το Glove ένα μοντέλο που δεν είχε κορδόνια προσάρμοζε στο πόδι και πολλά άλλα.

Η εταιρεία reebok έχει επίσης κυκλοφορήσει αρκετά μοντέλα στα αθλητικά παπούτσια τα οποία αποτελούν κλασσικές αξίες, με μεγαλύτερη κλασσική αξία να θεωρείται το Reebok Pump , το παπούτσι που είχε σχεδιασμένο επάνω του μια χαρακτηριστική πορτοκαλί μπάλα από την οποία πιστεύαν ότι φουσκώνει η αερόσολα. Τα Reebok Answer I, τα Reebok Blast αλλά και τα Voltage της Converse είναι μερικά ακόμα θρυλικά αθλητικά παπούτσια της δεκαετίας του ’90.

Ας φύγουμε όμως από τις κλασσικές αξίες και ας δούμε μερικά από τα πιο ιστορικά μοντέλα στα αθλητικά παπούτσια, αυτά που έχουν το όνομα μεγάλων σταρ του NBA.
Τα Pippen, τα παπούτσια του θρύλου Τζόρνταν τα Air Jordan, τα Kamikaze που φορούσε ο Shawn Kemp, τα τα Shaq Attack της Reebok, τα Fila φορούσε ο Chris Webber, τα πρώτα Kobe που κυκλοφόρησαν το ’97 απο την Αdidas και τα κορυφαία Stephon Marbury της AND 1 είναι μερικά από τα πιο σπουδαία μοντέλα παπουτσιών που έχουν φορέσει αθλητές του μπάσκετ.

Χρυσή δεκαετία το ’90 και πολλές αναμνήσεις για όσους έζησαν αυτή την εποχή μα τα αγαπημένα τους αθλητικά παπούτσια στο πόδι.

Τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια της δεκαετίας του 90
5 1 ψήφοι
Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

και μάθετε πρώτοι

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές