βρες τα αθλητικά σου παπούτσια από 25187 σχέδια και 725 μάρκες

όλα τα Αθλητικά Παπούτσια σε ενα site

Κατάλληλα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο

Δημοσίευση 28-05-2014 στη κατηγορια:
Tags:

Για κάθε αθλητική δραστηριότητα θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί τα κατάλληλα παπούτσια. Η μη χρησιμοποίηση των κατάλληλων παπουτσιών μπορεί να προκαλέσει συχνούς και ίσως και σοβαρούς τραυματισμούς αφού δεν θα υπάρξει η κατάλληλη υποστήριξη και απαραίτητη προστασία από τους κραδασμούς.Κάντε την επιλογή των παπουτσιών σας ανάλογα με τις ανάγκες. Αν για παράδειγμα κατά την περισσότερη διάρκεια της γυμναστικής σας κάνετε τρέξιμο τότε θα πρέπει να βρείτε και να αγοράσετε παπούτσια κατάλληλα φτιαγμένα για τρέξιμο. Μην θυσιάσετε σε καμία περίπτωση την λειτουργικότητα των παπουτσιών για χαρη της μόδας και όταν κάνετε τις αγορές σας να συμβουλεύεστε ειδικούς η τους πωλητές πέρνοντας και πάνω από μια γνώμη αν χρειάζεται.

Αν χρειάζεστε παπούτσια για τρέξιμο για μεγάλες αποστάσης θα πρέπει να βρείτε ένα παπούτσι που να έχει υψηλές αντοχές, να είναι σταθερό και να προσφέρει προστασία από τους κραδασμούς. Ένα παπούτσι με αυτές τις προδιαγραφές προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στον αστράγαλο, πράγμα πολύ σημαντικό αφού βοηθάει στο να αποφεχθούν διαστρέμματα και τυχόν περαιτέρω τραυματισμοι του πέλματος, μειώνονται οι τριβές στις αρθρώσεις και ταυτόχρονα και πόνοι σε γότανα και πλάτη, ενώ όσο πιο υψηλής ποιότητας και αντοχής είναι το παπούτσι τόσο πιο αργά θα δείτε τα πρώτα σημάδια φθοράς σε αυτό.

Αν στο πρόγραμμα σας έχετε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων θα πρέπει να βρείτε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που να προστατεύει τις φτέρνες από τους κραδασμούς και να επειδή το συγκεκριμένο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών θα το χρησιμοποιείται σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες θα ήταν καλο να έχει μια λαστιχένια σόλα χωρίς σημάδια για να σας βολεύει και στο γυμναστήριο ενώ θα ήταν καλό να ήταν κατασκευασμένο από δέρμα για να είναι δυνατό και ανθεκτικό και να αντέχει όλες τις συνθηκές προπόνησεις.Χρησιμοποιώντας αυτού τους είδους τα παπούτσια θα θα εκτελείται εύκολα πολλές κινήσεις και δεν θα νιώθετε τό ίδιο κουρασμένος όσο εάν φορούσατε ένα μη κατάλληλο παπούτσι.

Εάν πραγματοποιείτε αθλήματα κλειστού χώρου η αλλιώς σάλας τα παπούτσια που σας χρειάζονται πρέπει να είναι με ελαστική σόλα με την ένδειξη non-marking , καλή πρόσφυση και άνετη εφαρμογή. Επίσης θα πρέπει να έχουν καμπυλωτές άκρες για να μην πιάνονται στο έδαφος όταν κάνετε απότομες κινήσεις. Για αθλήματα όπως το μπάσκετ τα αθλητικά παπούτσια σας θα πρέπει να είναι μποτάκια. Τα παπούτσια αυτά σας δίνουν μια πολύ καλή υποστήριξη λόγο της άνετης εφαρμογής τους που σας κάνει να έχετε λιγότερο βάρος στα πόδια ενώ έχουν και μια βάση που σας επιτρέπει να παίρνετε περισσότερη ισχύ και δύναμη από το δάπεδο.
Για τρέξιμο σε τεχνητό χλοοτάπητα θα πρέπει να χρησιμοποιείται παπούτσια που θα έχουν ενίσχυση στους αστραγάλους ενώ αν παίζετε ποδόσφαιρο σε τεχνητό χλοοτάπητα θα πρέπει να υπάρχει και ενίσχυση στα σημεία που έρχεστε σε επαφή με την μπάλα.

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας να έχετε πλέον κατά νου τις παραπάνω συμβουλές. σε περίπτωση που κάνετε πολλά αθλήματα καλό θα ήταν να έχετε ένα διαφορετικό ζευγάρι για το καθένα αλλά επειδή οι οικονομικές δυνατότητες ίσως δεν το επιτρέπουν αγοράστε το απαραίτητο αθλητικο ζευγάρι παπούτσια για την δραστηριότητα στην οποία ασκείστε περισσότερο.

Κατάλληλα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο
5 1 ψήφοι
Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

και μάθετε πρώτοι

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές